Search
Wednesday 19 October 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Παράταση 48 ωρών ζητά ο Καλογρίτσας, όχι από τη ΓΓΕΕ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ
Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Το ποσό των 25.300.000 ευρώ κατέθεσε το επιχειρηματικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 πριν λίγη ώρα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ως την πρώτη δόση που του αναλογεί, για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας.

Ηδη, την Παρασκευή το πρωί η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (για συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *