Search
Tuesday 18 October 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας για τα ειδικά μισθολόγια, το υπερταμείο και τις τηλεοπτικές άδειες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, ανάμεσα στα άλλα ανέφερε:

Για τα ειδικά μισθολόγια:

H ιστορία με τα ειδικά μισθολόγια δεν έχει ολοκληρωθεί. Εμείς σαν Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουμε κάνει μια σειρά προτάσεις και γενικότερα το Υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκαθαρίσει το εξής πράγμα: όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, αυτοί που είναι στο Στρατό, στα Σώματα Ασφαλείας, στο Λιμενικό κλπ αλλά και αυτοί που πληρώνονταν ως τώρα σε ειδικά μισθολόγια, δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα ευρώ λιγότερο. Σε περίπτωση που υπάρχει, μέσω του ειδικού μισθολογίου, κάποια ελάχιστη μείωση αυτό θα καλύπτεται με την προσωπική διαφορά αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Εμείς μένουμε σε τρία ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει: το ένα είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας, το άλλο είναι το ζήτημα της διαχείρισης του χρέους και το τρίτο είναι αυτό της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, ώστε να δοθεί και η υποδόση. Έχουμε πει από το Σεπτέμβρη του 2015, ότι περιέχονται επώδυνα μέτρα στη συμφωνία. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά προσπαθούμε και παίρνουμε μέτρα προστασίας για τους πλέον αδύναμους.

Περισσότερα στο iReport.gr

Φωτογραφία: opinionpost.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *