Search
Wednesday 29 March 2017
  • :
  • :

Ενιαία θέση κυβέρνησης και βουλευτών στο θέμα της ΔΕΗ

Print Friendly

Οι ελληνικές αρχές εργάζονται εντατικά ώστε να καταλήξουμε το συντομότερο δυνατό σε μια κοινά αποδεκτή λύση, πέρα από παράλογες και ανεδαφικές απαιτήσεις. ανέφερε για την διαπραγμάτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η ευρεία στήριξη στις θέσεις που διατύπωσε ο πρωθυπουργός στη Ρώμη, συναινεί σε μια κατάληξη των διαπραγματεύσεων προς όφελος του κόσμου της εργασίας. Η Ελλάδα διεκδικεί, έχοντας σημαντική στήριξη από την Ευρώπη γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για μια επιτυχή κατάληξη των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά, προς όφελος του κόσμου της εργασίας, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Και πρoσέθεσε: «Ειλικρινά πάντως μιλώντας λίγο ενδιαφέρει η αυτοκαταστροφή του κ. Μητσοτάκη. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι ο κ. Μητστοτάκης να μην πάρει μαζί του και τη χώρα».

Η παρούσα κυβέρνηση είναι απολύτως ενιαία και συμπαγής στην προσπάθειά της να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Kατά ΟΝΝΕΔ μετά από σχόλιο για τον Ν. Μπελογιάννη
«Κατάπτυστο σχόλιο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφορικά με τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για τον Νίκο Μπελογιάννη.
«Ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι μόνο τιμή», σημείωσε.

Στην ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ’ αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του “ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς”».

ΠΗΓΗ alphatv.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *