Search
Thursday 2 February 2017
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Νέο περιστατικό με με οπλίτη που φωτογραφίζεται κάνοντας στο σήμα του αλβανικού αετού

Print Friendly

ΑΛΒΑΝΟΣ
Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα περιστατικά με αλβανικής καταγωγής στρατιώτες να σχηματίζουν τον «αλβανικό αετό» ενώ υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το ζήτημα αν τώρα έχει ξεκινήσει να μαζικοποιείται αυτή στάση κάποιων νέων που έχουν την ελληνική υπηκοότητα (αλλιώς δεν θα υπηρετούσαν) ή αν τώρα τα ανακαλύπτουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ειδικότερα στα Επιτελεία. Πάντως από τη γειτονική Αλβανία εκμεταλλεύτηκαν προπαγανδιστικά το περιστατικό με τους «επτά» στο Μεσολόγγι, με Αλβανό βουλευτή να βλέπει «Ρατσισμό», στις στρατιωτικές νομικές διαδικασίες.

Το νέο περιστατικό με οπλίτη που φωτογραφίζεται κάνοντας στο σήμα του αλβανικού αετού και ανάρτησε τη φωτογραφία στα social media, εντοπίστηκε αυτή τη φορά σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου).

Η νέα επίμαχη φωτογραφία έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά τη φωτογραφία με τους επτά νεοσύλλεκτους στο κέντρο εκπαίδευσης Μεσολογγίου να φωτογραφίζονται κάνοντας το ίδιο σήμα με τα χέρια τους.

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες όπως αυτές με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι.

Περισσότερα στο iReport.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *