Search
Κυριακή 13 Μάρτιος 2016
  • :
  • :

Συναυλία-έκπληξη της Μαντόνα στο Παρίσι: «Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο»

ΜΑΝΤΟΝΑ
«Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο» δήλωσε από σκηνής η Μαντόνα στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Δημοκρατίας στο Παρίσι, με την οποία απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα.

«Σκέφτομαι αυτό που συνέβη εδώ και σχεδόν ένα μήνα» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, φανερά συγκινημένη. «Η καρδιά του Παρισιού και η καρδιά της Γαλλίας χτυπούν στην καρδιά κάθε πόλης. Είμαστε μια μόνο καρδιά και η καρδιά μας μπορεί να χτυπάει συγχρονισμένα. Η δύναμη της αγάπης είναι πιο δυνατή από την αγάπη για δύναμη» πρόσθεσε.

«Ήμουν 20 χρονών όταν είχα έρθει στο Παρίσι και εδώ, στο Παρίσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική» θυμήθηκε η ντίβα, η τελευταία συναυλία της οποίας στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν το 2012.«Σ’ευχαριστώ Παρίσι που φύτεψες αυτόν τον σπόρο στην καρδιά μου».

Λίγο αργότερα, τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία, η Μαντόνα έψαλε τη Μασσαλιώτιδα μαζί με το κοινό που είχε σηκωθεί όρθιο.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη Μαντόνα, έχοντας δίπλα της τον εννιάχρονο γιο της Ντέιβιντ, να τραγουδάει συνοδευόμενη από τον κιθαρίστα της το «Like a prayer», το «Ghosttown» και το «Imagine» του Τζον Λένον.

Δείτε το βίντεο:

Δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις, στις 15 Νοεμβρίου, η Μαντόνα είχε τραγουδήσει συνοδευόμενη μόνον από μια κιθάρα το «La vie en rose» στη συναυλία της στην Στοκχόλμη.

Οι επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, οι πλέον αιματηρές που διαπράχθηκαν ποτέ στη Γαλλία, προκάλεσαν τον θάνατο 130 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 350.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *