Search
Monday 25 April 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Νέα επεισόδια μεταξύ μεταναστών στον Πειραιά

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΙΔΙ

Φωτογραφία αρχείου

Περιστατικό συμπλοκής μικρής έκτασης έλαβε χώρα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ομάδας αλλοδαπών ατόμων, στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Πύλη Ε1 της Ακτής Βασιλειάδη του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Ο ανωτέρω τραυματίας, ηλικίας 18 ετών, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από όπου και εξήλθε, ενώ με την άμεση επέμβαση των Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που εκτελούσαν Υπηρεσία στην περιοχή, το επεισόδιο έληξε ομαλά.

Από το εν λόγω συμβάν συνελήφθησαν ένας 20χρονος καθώς και ο 18χρονος τραυματίας, Αφγανοί μετανάστες.

Συνελήφθη επίσης, για απόπειρα κλοπής ένας ανήλικος Αφγανός, ο οποίος εντοπίστηκε νωρίτερα από κλιμάκιο στελεχών της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Πύλης Ε1 του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, εντός σταθμευμένου φορτηγού οχήματος δημοσίας χρήσεως στο οποίο δεν επέβαινε κανείς, κατά την προσπάθειά του να προβεί σε κλοπή μέρους του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από αλκοολούχα ποτά.

Προανακρίσεις για τα ανωτέρω συμβάντα διενεργούνται από το Γραφείο Ασφαλείας και το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *