Search
Monday 12 December 2016
  • :
  • :

Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ
Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφράγισης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και τους αλλοδαπούς

Προσήχθησαν έξι (6) γυναίκες για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων

Απογευματινές ώρες της 10-11-2016, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε τέσσερις (4) οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα, ηλικίας από 19 έως 55 ετών εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί (άνδρας- γυναίκα) και έξι (6) αλλοδαπές διαφόρων υπηκοοτήτων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, προσήχθησαν έξι (6) γυναίκες σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Πηγή: astynomia.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *