Search
Τρίτη 01 Μάρτιος 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Επιστολή Γεννηματά σε Παυλόπουλο για το προσφυγικό

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απέστειλε επιστολή την Παρασκευή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με την οποία ζητεί συνάντηση μαζί του για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Στην επιστολή η κ. Γεννηματά εκφράζει τις ανησυχίες της για το γεγονός ότι δεν μειώνονται οι ροές των προσφύγων -μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, επισημαίνοντας ότι «η Διεθνής Κοινότητα, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ έχουν χρέος να δώσουν λύσεις για την Ειρήνη, τη Σταθερότητα, τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη σε όλες τις χώρες αυτής της εύφλεκτης περιοχής του κόσμου».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάνει λόγο και για «ατυχείς χειρισμούς» της κυβέρνησης στο προσφυγικό, επισημαίνοντας ότι «με την αναβλητικότητα και την απραξία της και συνολικά με την αδυναμία διαχείρισης έχει επιτείνει το πρόβλημα».

«Δυστυχώς, η Ελλάδα εγκλωβίστηκε μέσα από αδυναμίες, αστοχίες και λάθη και σήμερα προβάλει ως μέρος του προβλήματος και ως ο προβληματικός και αδύναμος κρίκος στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΠΗΓΗ zougla.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *