Search
Friday 20 May 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Συγκλονιστικός Β. Πολύδωρας: Σχέδιο εξόντωσης ενός λαού από Φράγκους, τοκογλύφους, τραπεζίτες -Χείμαρρος για το δημοψήφισμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
“Δεν είμαστε πειραματόζωα, εκτελείται ένα σχέδιο εξόντωσης ενός λαού από τους Φράγκους, τους τοκογλύφους, τους τραπεζίτες” ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή στο Κανάλι Ένα Λαμίας και στον δημοσιογράφο Γιώργο Στεργιόπουλο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρας. Με λόγια σταράτα ο κ. Πολύδωρας απάντησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ έστειλε και σαφές μήνυμα στον ελληνικό λαό: Πρέπει κάποτε να συνέλθουμε και να μην πεθαίνουμε από φόβο!

Για τον ΕΝΦΙΑ σημείωσε χαρακτηριστικά: “Μην αποκόπτεις τον Έλληνα από την ιδιοκτησία του. Η ιδιοκτησία είναι μια από τις σπουδαίες εφαρμογές της ελευθερίας. Μπορείς να φανταστείς ελεύθερους πολίτες χωρίς σπίτι;”.

Για την κρίση τόνισε πως το 2010 το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ και σήμερα πάνω από το 180%, αναφέροντας ως παράδειγμα έναν ασθενή που αρχικά δέχεται 100 πρέσες πίεσης και μετά 200. “Είναι αυτό καλύτερο;” αναρωτήθηκε με νόημα.

Για τις μεταρρυθμίσεις είπε πως όλες καταλήγουν σε μια φράση: “Φέρτε τα λεφτά. Κόψε από το γέρο κόψε από τον άστεγο κόψε από τον άνεργο και φέρε”. “Δεν είδα μια μεταρρύθμιση να είναι βελτιωτική για την παραγωγή, την παραγωγικότητα, την ανάπτυξη” πρόσθεσε.

Για τη στάση της Ελλάδας σχολίασε με νόημα πως “εμείς μιλάμε μια άλλη γλώσσα που δε συμφέρει το δίκιο μας”

Για την διαπραγμάτευση Ελλάδος-θεσμών σημείωσε: “Θα μας γελάσουν και στην αξιολόγηση και αύριο και στη συζήτηση για το χρέος.” και προέβλεψε πως θα επιμείνουν σε νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων. “Δεν τους πιστεύω, είναι μηδενικής αξιοπιστίας Βρυξέλλες και Βερολίνο” τόνισε.

Για το προσφυγικό ανέφερε πως “όλος αυτός ο στρατός των προσφύγων και των μεταναστών δεν είναι τυχαίος. Δεν είδαν στον ύπνο τους οι βομβαρδιζόμενοι στη Συρία, στο Ιράκ, οι σφαζόμενοι από τον ISIS την Ελλάδα για να τρέξουν να πνιγούν 5000 στο Αιγαίο, να βρουν το κύκλωμα των Τούρκων δουλεμπόρων, Είναι οργανωμένο σχέδιο στο οποίο έσπευσε και ο ιδιωτικός στρατός του ΟΗΕ, δηλαδή οι ΜΚΟ, οι εθελοντές, οι αλληλέγγυοι”. “Από 10-15 που ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών ο Γιωργάκης τις έκανε 300”. τόνισε.

Προέβη επίσης σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία όταν είπε “Η ίδια η Deutsche Bank είναι η μεγαλύτερη υποδοχέας παράνομων χρημάτων”

Πολύ ενδιαφέροντα όσα είπε για την ατιμωρησία στο πολιτικό σύστημα, για το “μητσοτακαίικο και το καραμανλαίικο” αλλά και τους εναγκαλισμούς Μητσοτάκη-Σαμαρά. Όπως είπε χαρακτηριστά: “Εγώ συνυπήρξα μαζί τους, αλλά ποτέ δεν τους έγλυψα. Είχα το δικό μου εικονοστάσι”

Για την κυβέρνηση είπε: “Ο οδικός χάρτης που ορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ικανοποιεί. Αξιολόγηση, μείωση του χρέους, ρύθμιση του χρέους και στη συνέχεια διαδικασίες παραγωγής, παραγωγικότητας, ανάπτυξης. Υπό τον όρο όμως ότι δε θα είμαι ένας περίτεχνος θηριοδαμαστής μαστιγοφόρος που θα πρέπει να δίνω λόγο αποκλειστικά στους πλούσιους δανειστές και στους ολιγάρχες του κόσμου. Χρειάζεται μια απελευθέρωση από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία του πλούτου”

Σε ερώτημα πως μπορούν να γίνουν όλα αυτά τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Με το 62% του δημοψηφίσματος. Κι εγώ ψήφισα ΟΧΙ. Είχα όλες τις μουτσούνες να γίνονται πράκτορες του ΝΑΙ. Και ποιοι ήταν; Ό,τι αποτρόπαιο. Ό,τι του παρελθόντος. ό,τι ολιγαρχικό, ό,τι ελίτικο. Αυτοί βγήκαν για να με διδάξουν. Ε όχι! Δεν ευδοκίμησε. Μάλιστα δεν μπόρεσε, αλλά το ότι το βλέπουν στον ύπνο τους και το διευθυντήριο των Βρυξελλών είναι βέβαιον”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στα δύο βίντεο που ακολουθούν:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *