Επίσημη επίσκεψη Μεντβέντεφ στην Κριμαία

DMITRY MEDVEDEV
Ουσιαστικού και όχι μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα είναι η επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην Κριμαία, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοί της, αλλά και να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την αντίσταση της Σεβαστούπολης κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ρώσος πρωθυπουργός που βρίσκεται στην Κριμαία, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, μαζί με τον κυβερνήτη της Σεβαστούπολης, Σεργκέι Μενιάιλο άφησαν λουλούδια στο μνημείο άμυνας της Σεβαστούπολης 1941-1942, το οποίο σηματοδοτεί την εθνική ημέρα της Σεβαστούπολης.

Παράλληλα, το τμήμα των εργασιών της επίσκεψης του Ρώσου πρωθυπουργού ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας. Επίσης, ο κ. Μεντβέντεφ θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων στην Κριμαία και θα επισκεφθεί το διεθνές κέντρο διακοπών των παιδιών Artek προκειμένου να συμμετέχει στους εορτασμούς της 90ης επετείου της.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ είπε ότι η κυβέρνηση της Κριμαίας είχε την πρόθεση να συζητήσει σχετικά με τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην Κριμαία με τον Μεντβέντεφ.

«Η κάλυψη της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ κακή στην Κριμαία. Νωρίτερα έγραψα μια επιστολή προς τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, λέγοντας ότι οι τηλεφωνικές υπηρεσίες είναι πολύ άσχημες από όλες τις πλευρές, με διακοπές να συμβαίνουν όλη την ώρα. Είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις σύνδεση στο δρόμο από τη Συμφερούπολη για τη Γιάλτα. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν με τον πρωθυπουργό είναι ένα αίτημα προς το ομοσπονδιακό υπουργείο Τηλεπικοινωνιών για την εγκατάσταση της ποιοτικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Κριμαία», δήλωσε στις 9 Ιουνίου στους δημοσιογράφους ο Αξιόνοφ.

Πηγή: Interfax, RBTH, Φωτογραφία: neftegaz.ru
Επιμέλεια: Άρης Δημητρίου

Άρης Δημητρίου

Άρης Δημητρίου

Δημοσιογράφος. Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 1972 στην Αθήνα και ζω στους Αγίους Αναργύρους.



Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *