Επικαιρότητα

Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά:
350 gr υποβρύχιο βανίλια ή μαστίχα
200 gr κουβερτούρα
125 gr ινδοκάρυδο

Διαδικασία:
Σ’ ένα μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια ή την μαστίχα και τη ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ρευστή. Την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε σε σχήμα μπαλάκια ή μπαστουνάκια.

Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάμε ένα-ένα μέσα και κατόπιν τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα για να κρυώσουν.

Αν χρησιμοποιήσετε γεύση βανίλιας μπορείτε να προσθέσετε και γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο για να του δώσετε περισσότερο άρωμα.

Φωτογραφία: mithigaraari.com

Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικοί Συνεργάτες




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *