Μητρ. Πειραιώς για σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων: Νέρωνας ο υπουργός, καρκινογενέσεις από την ομοφυλοφιλία

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Εκτός ορίων η νέα τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την κυβερνητική ρύθμιση για επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια. Σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου ο Ιεράρχης υποστηρίζει πως η ομοφυλοφιλία δημιουργεί καρκινογενέσεις-βάσει ποιας ιατρικής θεωρίας άραγε;-, ότι οι πρακτικές του υπουργού θυμίζουν Νέρωνα και άκουσον-άκουσον πως θα αυξηθεί ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τις αρρώστιες που προκαλεί η ομοφυλοφιλία!

Τελικά βέβαια το μόνο που καταφέρνει ο κ. Σεραφείμ είναι να κάνει και αυτούς που διατηρούσαν ουδέτερη στάση για το θέμα, να ταχθούν υπέρ των ομοφυλοφίλων!

Συνεχίζεται λοιπόν η ανοιχτή κόντρα του γνωστού Ιεράρχη με τις ομοφυλοφιλικές κοινότητες, κόντρα που είχε οδηγήσει πέρυσι ανήμερα των Θεοφανείων σε διαδήλωση με “καυτά φιλιά” ομοφυλοφίλων απέναντι από την εξέδρα όπου ο Μητροπολίτης τέλούσε την τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Η στάση πάντως του Μητροπολίτη και τα επιχειρήματά του δείχνουν πως έχει χάσει την ψυχραιμία του. Όταν υποστηρίζει πως η ομοφυλοφιλία είναι αιτία για καρκινογενέσεις και όταν καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον οποίο ειρρήσθω εν παρόδω ταυτίζει με τον Νέρωνα, να συμβληθεί το υπουργείο του με τις φαρμοκοβιομηχανίες γιατί με το νομοθέτημα αυτό θα αυξηθεί ο τζίρος τους, χάνει το όποιο δίκιο μπορεί να έχει και δίνει μια εικόνα Εκκλησίας με μορφή “Ιεράς Εξέτασης”!

Ακολουθούν τα πιο ακραία από τα λεγόμενά του στη σημειρνή τοποθέτησή του:

Η δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης που επεκτείνει την ισχύουσα ρύθμιση και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια» μας υποχρεώνει να αναφέρουμε:

  • “Δυστυχώς για τον αρμόδιο Υπουργό και Καθηγητή της Νομικής και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου την πρωτοτυπία του προτεινομένου Νομοσχεδίου την είχε εμπνευστεί όσον αφορά τα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια» ο φρενοβλαβής αυτοκράτορας της Ρώμης Νέρων, αυτός που έκαψε τη Ρώμη για να εμπνευσθεί τις άριές του που όπως καταγράφει ο εξαίρετος ιστορικός Κάσσιος Δίων στην Ρωμαική του Ιστορία συνήψε επίσημη ομοφυλοφιλική σχέση με δύο Έλληνες απελεύθερους τον «ανδρώδη» Πυθαγόρα και τον «γυνακώδη» Σπόρο, τον οποίο κατέστησε εκτομία και τον ονόμασε Σαββίνα!!!”
  • “Ταπεινώς θα συνεβούλευα τον κ. Υπουργό και τον κ. Γεν. Γραμματέα επ’ ωφελεία της τραγικής οικονομίας της χώρας μας να συμβληθεί το Υπουργείο τους με τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες γιατί με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο απενοχοποιούνται οι πρακτικές της ομοφυλοφιλίας που αναπόδραστα οδηγούν σε άπειρες λοιμώξεις του οργανισμού και καρκινογενέσεις, οι οποίες με την σειρά τους θα αυξήσουν τον τζίρο των μεγάλων πολυεθνικών του φαρμάκου”.

Μάνος Χατζηγιάννης

Μάνος Χατζηγιάννης




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *