Search
Friday 20 May 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Η σύγχρονη Αθήνα μέσα από το καλειδοσκόπιο του Γιώργου Μουρατίδη

jorgeΣυναντάω αγγέλους και μούσες σε διάφορες στάσεις, ερωτισμούς με κεφάλι ή ακέφαλους, την ίδια θάλασσα οριζόντια, κάθετη, άρτιες τεχνικά και αισθητικά εικόνες, στιγμιαίες απολαύσεις, στυλιζαρισμένη ομορφιά σε αδιέξοδα. Βυθισμένος στην σιωπή για καιρό, άκουγα ανθρώπους άγνωστους, τους μαθητές μου στις προσωπικές τους αναζητήσεις, άρχισα να επικοινωνώ τις απλές ανάγκες, την χαρά των χρωμάτων, την ηρεμία της συμμετρίας, την φαντασίωση ενός ταξιδιού, αλλά και πιο σύνθετες όπως φανταστικά σχήματα, φουτουριστικά τοπία, ιαπωνέζικους κήπους, παράθυρα με θέα. Αυτή είναι η πόλη που ζω, γεννάει ομορφιά μεσα απο την ασχήμια της.”

~Γιώργος μουρατίδης

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Bartesera
από 2 έως και 21 Φεβρουαρίου.
Ώρες προσέλευσης: ώρες λειτουργίας του καταστήματος
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 25, στοά Πραξιτέλους, Αθήνα.

Ηλίας Αραβαντινός

Ηλίας Αραβαντινός

O Ηλίας είναι ο Managing Director της εταιρείας ExelixisNet με έδρα την Νέα Υόρκη που ασχολείται με social media marketing και ανάλυση νέων τεχνολογιών και αγορών.

Ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε tech startups αλλά και με την ανάλυση της αγοράς ασύρματου εξοπλισμού και της 5G τεχνολογίας. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως αναλυτής στο Columbia Institute for Tele-Information της Νέας Υόρκης, καθώς και ως λέκτορας Οικονομικών στο Queens College.

Είναι λέκτορας στο CityUnity College στην Αθήνα ενώ ασχολείται και με την επαγγελματική εκπαίδευση σε θέματα social media και marketing. H έρευνα, και τα άρθρα του καλύπτουν την παγκόσμια αγορά , αλλά και πελάτες όπως η Ericsson, NSN, Alcatel-Lucent και Intracom Telecom.

Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών, ενώ κατέχει και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το OCU College, USA.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *