Επικαιρότητα

Φυλλοροεί η κυβέρνηση ισχυρίζεται η Ν.Δ. με αφορμή την παραίτηση Καμμένου

Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
«Πρόβλημα υπάρχει όχι μόνο από εκείνους που έγιναν, αλλά και από εκείνους που δεν έγιναν υπουργοί» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου.

«Πριν περάσουν 12 ώρες από την ορκωμοσία της, η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ άρχισε να φυλλοροεί.

Στη φάση αυτή, η “ομάδα των 53” επιβάλλει τις απόψεις της κόντρα στις επιλογές του κ. Τσίπρα, που αδιαφορούσε για τις προκλητικές θέσεις Δ. Καμμένου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία υπογραμμίζεται:

«Αναμένεται προφανώς, ενδιαφέρουσα συνέχεια. Διότι πρόβλημα υπάρχει όχι μόνο από εκείνους που έγιναν, αλλά και από εκείνους που δεν έγιναν υπουργοί».

Σχόλιο του Στ. Θεοδωράκη για την παραίτηση Δημ. Καμμένου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης , με κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου διερωτάται «Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι», σχολίασε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη κυβέρνηση.

Ο κύριος Θεοδωράκης ανέφερε: «Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν “οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι”, όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;

«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ.»

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ: «Τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο ο κ. Τσίπρας».

Τα πιο πάνω αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου ως υφυπουργού Υποδομών – Δικτύων – Μεταφορών, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση, αντί να ξεμπερδέψει με το παλιό, νομιμοποιεί το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.

Από την πλευρά της η ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι «η τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου στη θέση υφυπουργού της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια ξεκάθαρη προσβολή προς την κοινωνία, μετά την “ένδοξη καριέρα″ του νέου υπουργού στα social media. Μια ″καριέρα″ γεμάτη με ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά μηνύματα. Το ήθος και οι αρχές της Αριστεράς δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες πρακτικές. Προκαλεί θλίψη και ντροπή η συμπόρευση της αριστερής κυβέρνησης με το ακροδεξιό φρόνημα του κ. Καμμένου. Επιβάλλεται η άμεση αποπομπή του».

Πηγή: mignatiou.com, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Άλλες Πηγές

Άλλες Πηγές




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *