Αφιέρωμα: Celfie all day bar

CELFIE
Το Celfie all day bar εδράζει στη Λεωφόρο Μεσογειων 258 στον Χολαργό. Λειτουργεί εδώ και δέκα μήνες και ήδη έχει γίνει σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες. «Το όνομα το σκέφτηκε ένας από τους ιδιοκτήτες (6 σύνολο) γιατί εκφράζει τη νέα τρέλα της εποχής και το C μπροστά μπήκε για να ρωτάνε όλοι γιατί μπήκε!

Το δυνατό σημείο του μαγαζιού ειναι η μπάρα με 9 μέτρα μήκος. Ένα από τα καλυτέρα πιάτα είναι “Ταλιάτα από Us rump steak Black Angus με baby ψητά λαχανικά & pepper sauce” και καλύτερο cocktail το παραδοσιακό ‘’ZOMBIE” που σερβίρεται σε ποτήρι νεκροκεφαλή επισης για επιδορπιο θα προτεινα ανεπιφύλακτα “Μηλόπιτα με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης & σως καραμέλα”. Επίσης, κάθε Τετάρτη το Celfie σε συνεργασία με το wok street παρουσιάζει μια βραδιά με sushi ‘’MULTIASIAN WEDNESDAYS’’. Η βραδιά συνοδεύτε με house μουσική αλλά και με εύγευστα cocktail. Τις Κυριακές το στυλ του μαγαζιού αλλάζει και αποκτά πλέον ένα άρωμα καθαρά ελληνικό με το παρτυ ‘’SELFIE SUNDAYS” φτάνοντας το μαγαζί σε μια ολοκληρωτική κορύφωση τραντάζοντας ολο τον Χολαργό.

Το μαγαζί έχει μοναδικό δικο του στιλ και τη διακόσμηση έχει αναλάβει η Μυρτώ Αγγελοπούλου, η οποία αξιοποίησε πλήρως και αποδοτικά τις ιδέες των ιδιοκτητών και κατάφερε να δημιουργήσει αυθεντική ζέστη ατμόσφαιρα που την καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή μέσα στο μαγαζί. Να πάτε να δοκιμάσετε το menu και να απολαύσετε κάποιο από τα φανταστικά cocktail.

celfie01 celfie02 celfie03 celfie04 celfie05 celfie06

Ομάδα Σύνταξης

Ομάδα Σύνταξης




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *