Search
Tuesday 5 July 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη dotnews: Ιδού πώς “κρατάνε” το ευρώ! Το Grexit όμως δεν το φοβούνται…

ΕΥΡΩ
Για κάποιους το ΟΧΙ της Κυριακής γραφόταν με ωμέγα και χωρίς το τελευταίο γιώτα… Τρώνε τις σάρκες τους οι ορκισμένοι εχθροί της χώρας μας μετά το βροντερό ΟΧΙ της Ελλάδας. Και σε συνεργασία με τους ντόπιους καλοθελητές ανακατεύουν την κόλαση για να αντεπιτεθούν απέναντι σε έναν λαό που λάβωσε το… αλάθητό τους!

Και σε αυτή τη μάχη ρίχνουν και τα βαρέα όπλα! Αφού δεν έπιασε η προπαγάνδα των εγχώριων ΜΜΕ και η τρομοϋστερία και οι απειλές άλλαξαν τροπάρι, πάντα όμως με έναν στόχο. Την διαστρέβλωση της αλήθειας. Από την Κυριακή το βράδυ το ευρώ δέχεται απανωτά πλήγματα στις ξένες αγορές. Εκεί εστιάζουν πλέον τον στόχο τους οι πολιτικοί μάγειροι εντός και εκτός των τειχών. Να μας πείσουν πως το ευρώ περνάει αβρόχοις ποσι την ψυχρολουσία της Κυριακής και για αυτό η Ευρώπη δεν επηρεάζεται από όσα γίνονται- και μπορεί να γίνουν ακόμη- στην Ελλάδα. Ισχυρίζονται οι λαοπλάνοι πως το ευρώ δεν έχει δεχτεί καίρια πλήγματα στις αγορές και κατά συνέπεια οι Ευρωπαίοι δεν το έχουν για πολύ να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη…

Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης…

Σύμφωνα με πληροφορίες του dotnews το σχέδιο είναι καλοστημένο και έχει ως εξής… Η BHF-Bank (Frakfurter Bank) είναι μια γερμανική ιδιωτική τράπεζα με μεγάλη φήμη στη Γερμανία. Ήταν μεταξύ των κορυφαίων γερμανικών τραπεζών επενδύσεων στη δεκαετία του 1970 και του 1980, και κατέχει επίσης την πρώτη θέση στην αγορά συναλλάγματος. Αυτή τη στιγμή ανήκει στην Deutsche Bank. Η τράπεζα έχει επίσης μια διεθνή παρουσία, με υποκαταστήματα σε Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες….

Αυτή λοιπόν η γερμανική τράπεζα σύμφωνα με πληροφορίες του dotnews σε καθημερινή βάση δαπανά 60 εκ ευρω αγοράζοντας…. αέρα. Μόνο και μόνο για να στηρίξει το ενιαίο νόμισμα που κατρακυλάει προς όφελος των μεγαλοαφεντικών της! Αποτέλεσμα αυτής της απέλπιδας προσπάθειας είναι να έχει απομείνει μόνο με 120 δις αποθεματικό! Θυσιάζουν δηλαδή τα αποθεματικά τους για να υποστηρίξουν ένα ψέμα! Σε τέτοιο βαθμό απόγνωσης βρίσκονται….

Και βέβαια δεν είναι η μοναδική ξένη τράπεζα που συμμετέχει σε αυτήν την φάμπρικα. Ουκ ολίγα τραπεζικά ιδρύματα ακολουθούν την ίδια συνταγή προκειμένου να παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο στην χρηματοπιστωτική σκακιέρα.

Οι δήμιοι μας στο εξωτερικό και οι φιλομνημονιακές δυνάμεις στη χώρα μας είναι γνώστες όλων αυτών. Χρησιμοποιούν δε το έωλο επιχείρημα πως το ευρώ δεν έχει πληγεί εν γνώσει τους πως εξελίσσεται όλη αυτή η απάτη! Απο εμάς εξαρτάται αν θα επιτύχουν τον στόχο τους οι μετρ της προπαγάνδας.

Βέβαια εμείς ως χώρα έχουμε γίνει και παλιότερα θεατές του ιδίου έργου. Επί κυβέρνησης Σημίτη και επί αλλοφροσύνης του Χρηματιστηρίου γίνονταν επίσης αγορές “αέρα” μέχρι τελικά να σκάσει η φούσκα και να μας πει ο τότε πρωθυπουργός “ας προσέχαμε”…

Και να κλείσουμε με αυτό που έλεγε ο Άβρααμ Λίνκολν : « Μπορείς να κοροϊδέψεις όλους τους ανθρώπους για κάποιο διάστημα, κάποιους ανθρώπους για πάντα, αλλά όχι τους πάντες για πάντα».




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *