Search
Monday 12 September 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Ο Donald Trump δεν θα προβεί σε σχόλια για την υγεία της Hillary Clinton

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Donald Trump αποφάσισε να μην σχολιάσει δημόσια την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η δημοκρατική αντίπαλός του Hillary Clinton πάσχει από πνευμονία, μετέδωσαν δυο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Trump “θέλει να επιδείξει σεβασμό” ως προς την εύθραυστη υγεία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος. Τα μέλη της ομάδας έλαβαν την εντολή να μην αναφέρουν τίποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα αυτό, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην απόφαση αυτή αναφέρθηκε και το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Χθες, η 68χρονη Hillary Clinton αισθάνθηκε αδιαθεσία στη Νέα Υόρκη στο τέλος της τελετής μνήμης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου αναγκάζοντας το επιτελείο της να αποκαλύψει, έπειτα από δύο ημέρες μυστικότητας, ότι πάσχει από πνευμονία. Οι συνεργάτες της ακύρωσαν για σήμερα και αύριο ένα ταξίδι της στην Καλιφόρνια.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Donald Trump μιλούσε για σοβαρά προβλήματα υγείας της δημοκρατικής αντιπάλου του. Σήμερα, ο Trump θα συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία μεταβαίνοντας στη Βαλτιμόρη, στις ανατολικές ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Άσβιλ στη Βόρεια Καρολίνα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

«Η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία»

Παράλληλα, μιλώντας στο Fox News o Trump δήλωσε πως η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία, ενώ είπε ότι θα δημοσιοποιήσει σύντομα λεπτομερείς πληροφορίες για τη δική του υγεία.

“Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ”, δήλωσε ο Trump σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Όταν ρωτήθηκε αν η υγεία των υποψηφίων είναι ένα θέμα, ο Trump απάντησε: “Νομίζω πως είναι ένα θέμα. Πράγματι… την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εξετάσεις και… όταν βγουν τα αποτελέσματα θα δώσω στη δημοσιότητα πολύ, πολύ ειδικά στοιχεία”.

ΠΗΓΗ liberal.grΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *