Search
Wednesday 7 September 2016
  • :
  • :

Έκκληση για συμπαράσταση της πολιτείας απηύθυναν οι Έλληνες αθλητές

Στην ανάγκη συμπαράστασης της Πολιτείας για την ανάπτυξη του Αθλητισμού, κυρίως στην Περιφέρεια, ένωσαν την φωνή τους οι Έλληνες αθλητές, που μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, απευθύνοντας έκκληση να συνδράμει, κατά το δυνατό, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Κατά την ειδική εκδήλωση, που οργάνωσε προς τιμήν τους η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, οι αθλητές βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και ενώπιον του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, των πολιτικών αρχηγών και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή απηύθυναν σύντομες ομιλίες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο γ.γ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τον χαιρετισμό του χαρακτήρισε «άξιους πρεσβευτές της χώρας» τα μέλη της εθνικής αποστολής στην Ολυμπιάδα του Ρίο και τόνισε πως η Πολιτεία έχει επίγνωση των δυσχερειών τις οποίες αντιμετώπισαν κατά την προετοιμασία τους. Όπως ωστόσο επισήμανε, οι δυσκολίες αυτές, δεν είναι διαφορετικές από κείνες που έχει γεννήσει η κρίση και αντιμετωπίζουν όλοι οι συμπολίτες μας.

ΠΗΓΗ real.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *