Search
Saturday 5 November 2016
  • :
  • :

Δικαιοσύνη και αστυνομία στο επίκεντρο συνάντησης των γ.γ. Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

Η αποδέσμευση των αστυνομικών από έργα ξένα προ την αποστολή τους, όπως η επίδοση δικογράφων, και η δυνατότητα μη κλήτευσης τους στα δικαστήρια σε υποθέσεις ήσσονος σημασίας, η προστασία μαρτύρων και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν μεταξύ άλλων από τους γενικούς γραμματείς Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και Δικαιοσύνης, Γεώργιο Σάρλη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο κ. Αναγνωστάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σάρλη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα του, ενώ κι οι δύο εξέφρασαν την κοινή βούληση να ολοκληρωθεί μια σειρά δράσεων, που αφορούν στον χώρο της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας και να ρυθμιστούν ζητήματα θεσμικού χαρακτήρα, που είτε έχουν δρομολογηθεί μέσω των αρμοδίων επιτροπών εργασίας, είτε εξετάζονται στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο διευθυντής της διεύθυνσης Οργάνωσης και Νομικής Υποστήριξης του αρχηγείου, αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *