Search
Tuesday 6 September 2016
  • :
  • :

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Bαβέλ και απολύσεις

Για «Βαβέλ και απολύσεις» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στους εργαζομένους των τηλεοπτικών σταθμών που δεν λαμβάνουν άδεια, ενώ επαναλαμβάνει ότι θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια.

«Ακόμα και τώρα, οι συναρμόδιοι υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα» τονίζει η Ν.Δ.
Όπως αναφέρει, «ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (μιλώντας στο “Κόκκινο”) υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης (μιλώντας στον “Real”) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες. Ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον “Real”), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το “μαύρο” στα κανάλια».

«Βαβέλ! Βαβέλ και απολύσεις», καταλήγει η Ν.Δ.

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και αναφερόμενος στους εργαζόμενους των καναλιών που μένουν εκτός ψηφιακού φάσματος, ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι «αντικειμενικά θα υπάρξουν και άνθρωποι που δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν από τα νέα κανάλια» και προανήγγειλε την ένταξή τους σε προγράμματα του ΟΑΕΔ, για τα οποία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, σημειώνοντας ότι βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού.

ΠΗΓΗ naftemporiki.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *