Search
Saturday 10 September 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Κινητοποιήσεις την Παρασκευή στο πλαίσιο της ΔΕΘ ετοιμάζουν Ένστολοι και απόστρατοι

ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στους υπουργούς της κυβέρνησης ετοιμάζουν αύριο στη Θεσσαλονίκη στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και απόστρατοι, με κύριο αίτημα την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας που επαναφέρει τους μισθούς τους στα επίπεδο προ του Αυγούστου του 2012.

Ένστολοι και απόστρατοι θα συγκεντρωθούν αύριο στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους( Άγαλμα Βενιζέλου ). Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Σ.Α (Π.Ο.ΑΣ.Υ & Π.Ο.ΑΞΙΑ).

Όπως αναφέρουν οι απόστρατοι: «Απαιτούμε την άρση των ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, την ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Ν.4387/16 με βάση τον οποίο αποσυνδέονται οι συντάξεις από τους μισθούς, μας υπαγάγει στον Ε.Φ.Κ.Α. διαφοροποιεί τις συντάξεις χηρείας κ.α. Η ΠΕΡΙΦ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους που προέρχονται από τις ΕΔ και τα ΣΑ να δώσουν το δυναμικό τους παρόν ως άτομα στην συγκέντρωση, χωρίς κομματικές σημαίες και ταυτότητες».

Περισσότερα στο iReport.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *