Ελληνοκύπριος έστειλε την σύνταξή του στον Πρωθυπουργό

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Την στιγμή που εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο τάσσονται υπέρ των δανειστών και της συνεχιζόμενης ομηρίας του κράτους και των Ελλήνων, η ψυχή ενός ελληνοκύπριου και η αγάπη για την «μάνα» Ελλάδα μίλησαν.

Σε μία κίνηση με ιδιαίτερα ισχυρό συμβολισμό, ο Oνούφριος Μιχαηλίδης που ζει στον ελληνοκυπριακό τομέα της Κύπρου, έστειλε την μηνιαία του σύνταξη στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Ο 88 ετών Ελληνοκύπριος στέλνοντας την 506 ευρώ σύνταξη του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε πως θέλει να συμβάλει στον προϋπολογισμό της χώρας που βρίσκεται σε κρίση. Μάλιστα έγραψε και μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό.

Ο Μιχαηλίδης στην επιστολή του, απευθύνεται στον πρωθυπουργό με τον όρο «σύντροφε Αλέξη». Σύμφωνα με το BBC-τουρκικά, ο Μιχαηλίδης στην επιστολή του γράφει πως  «εκτίμησης των αδιάκοπων και ηρωικών προσπαθειών να διατηρήσουν και να εξασφαλίσουν την τιμή και αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που τόσο πολύ αψηφούν οι ισχυροί και χυδαίοι εταίροι… Ανάθεμά τους». Τέλος καταλήγει με την φράση: «Κρατήστε ψηλά, σύντροφε Αλέξη, το πανό του αγώνα για την τιμή και την αξιοπρέπεια».

Ο Μιχαηλίδης, που διατηρεί ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Λεμεσό ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή όταν είδε εικόνες στην τηλεόραση με ανθρώπους που περίμεναν σε ουρές στα ΑΤΜ για να βγάλουν χρήματα. Πρόσθεσε πως οι τρεις κόρες του σπούδασαν στην Ελλάδα και ότι αν ψήφιζαν στο δημοψήφισμα θα έλεγαν και αυτές ΟΧΙ.

Ο βοηθός του Τσίπρα επικοινώνησε μαζί του και τον ευχαρίστησε.

Επιμέλεια: Άρης Δημητρίου

Άρης Δημητρίου

Άρης Δημητρίου

Δημοσιογράφος. Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 1972 στην Αθήνα και ζω στους Αγίους Αναργύρους.



Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *