Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για αυτό το καλοκαίρι; (βίντεο)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Της Μαριάνθης Θηβαίου

Κάθε χρόνο μόλις φτάνει το καλοκαίρι, όλες λίγο πολύ αρχίζουμε να ψάχνουμε τι θα φορεθεί την συγκεκριμένη χρονιά. Η έρευνα αυτή αφορά τόσο τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στο μακιγιάζ, όσο και το στυλ του.

Βέβαια μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί, «Και ποιος ορίζει τι θα είναι στη μόδα και τι όχι;» Την απάντηση βρίσκουμε στις εβδομάδες μόδας, αποκαλούμενες “Fashion Weeks”, που οργανώνονται σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού. Eκεί μια σειρά από καταξιωμένους σχεδιαστές και μακιγιέζ συζητούν για αυτά. Τα αποτελέσματα της συζήτησης αυτής αποκαλύπτονται, καθώς τα μοντέλα διασχίζουν την πασαρέλα των πασίγνωστων οίκων.

Όσον αφορά στο καλοκαίρι 2015, η μόδα του μακιγιάζ θέλει πρόσωπο και επιδερμίδα γεμάτη υγεία! Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε κατ’ αρχήν με μια καλή ρουτίνα περιποίησης προσώπου. Αυτό σημαίνει καθαρισμός του προσώπου πρωί και βράδυ και χρήση κατάλληλων προϊόντων. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε προϊόντα για τον δικό μας τύπο επιδερμίδας.

Σε δεύτερο επίπεδο η υγεία και η λάμψη πετυχαίνεται με την παράληψη της πούδρας. Καλά ακούσατε! Πρέπει να ξεχάσετε τα εντελώς πουδραρισμένα πρόσωπα. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα στην ζώνη “T” , δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι αν η επιδερμίδα σας τείνει να γίνεται λιπαρή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ακόμη, φέτος είναι η χρονιά που πρέπει να τολμήσετε να φορέσετε χρώμα στα χείλη σας! Έντονα, αλλά παράλληλα όμορφα χρώματα όπως κόκκινο, φούξια, κοραλλί, μωβ κ.α. Αφού επιλέγουμε να τονίσουμε τα χείλη, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μπορείτε να τονίσετε τα φρύδια σας, διατηρώντας όμως όσο γίνεται την φυσικότητά τους.

Συνοψίζοντας , το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι φυσικό και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας. Τονίστε τα σημεία που σας αρέσουν και πειραματιστείτε. Εξάλλου αυτή είναι η μαγεία του μακιγιάζ!

Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικοί Συνεργάτες




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *