Επικαιρότητα

Τέλη Ιουλίου ετοίμασαν εθνική καμπάνια για τον τουρισμό!

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ
Εθνική Καμπάνια ετοίμασε η κυβέρνηση….τέλη Ιουλίου(!) για την ενίσχυση των κρατήσεων στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια κοινή δράση από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, ανακοινώνει Εθνική Καμπάνια Επικοινωνίας, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η καμπάνια Happening Now: #GreekSummer σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και τη μετάδοση της πραγματικής εικόνας της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι “Συμβαίνει Τώρα”.

Η καμπάνια απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό κοινό κατά κύριο λόγο, μέσω διαδικτύου και social media, ενώ θα παρουσιαστεί με ειδικά γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για την Ελλάδα, καλώντας το κοινό να γίνει ενεργό μέλος και να μοιραστεί τις στιγμές και τις εμπειρίες του από το Ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ. Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι Περιφέρειες και όλος ο Τουριστικός κλάδος μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας τους.

Φωτογραφία: manslife.gr

Ομάδα Σύνταξης
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *