Search
Thursday 4 August 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

“Έξωση” στους βατραχανθρώπους του ΛΣ από τον Αγ. Κοσμά

ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΜΥΚ
Έξωση στους βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος από τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύει η μονάδα τους στον Άγιο Κοσμά, λόγω της σύμβασης που υπέγραψε το ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και χωρίς να έχουν προνοήσει για τη μετεγκατάστασή τους. Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι κακές, αλλά αν σε αυτή την τεράστια έκταση του ελληνικού, υπάρχει πρόβλημα με τη μικρή – σχετικά με το σύνολο της έκτασης – βάση της ΜΥΚ, τότε η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει.

Όπως εκτιμάται αν δεν διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα της μετεγκατάστασης της μονάδες του ΛΣ στον Σκαραμαγκά, τότε ουσιαστικά η ΜΥΚ είναι στο αέρα. Και αυτό γιατί όπως εκτιμούν οι συνδικαλιστές του ΛΣ, στο Σκαραμαγκά μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαίδευση τους. Χρειάζεται βέβαια η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων, αλλά στον αντίποδα να στείλουν τη ΜΥΑ σε εγκαταστάσεις ανακαινισμένες ή ακατάλληλες τότε ουσιαστικά την υποβαθμίζουν.

Το ΤΑΙΠΕ∆, βάσει του Ν.4081/2012, παραχωρεί την έκταση του ελληνικού στη Lamda Development αλλά όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ουδείς, τόσο από το ελληνικό δημόσιο, τα κόμματα που ψήφισαν και τους συμβούλους και παρατρεχάμενους των υπουργικών και βουλευτικών γραφείων, έλαβε σοβαρά υπόψη του τους βατραχανθρώπους του ΛΣ. Μια μάχιμη 100% μονάδα με τεράστιο έργο.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *