Επικαιρότητα

Δεν είναι Πρωταπριλιά! Αμβρόσιος: Γεια σου Τσίπρα πρωθυπουργέ λεβέντη!

Αμβρόσιος
Από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν όλοι την κωλοτούμπα από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ήρθε! Ο Ιεράρχης, ο οποίος πριν από μόλις μια εβδομάδα ξιφουλκούσε κατά του νέου πρωθυπουργού για την απόφασή του να λάβει πολιτικό όρκο κατηγοριοποιώντας τον μάλιστα μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη στους υπευθύνους για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος, σήμερα δηλώνει εθνικά υπερήφανος και τον αποκαλεί λεβέντη!

“Από τις πρώτες κι’ όλας στιγμές της αναλήψεως των ευθυνών διακυβερνήσεως της πολύπαθης Χώρας μας ο νέος Πρωθυπουργός και οι Συνεργάτες του εφαρμόζουν μια πολιτική, που αποπνέει ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Φαίνεται πως πέρασε πιά η εποχή των μεγάλων και δουλικών ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ σε ΟΛΑ! Περάσαμε στην εποχή της αντιστάσεως! Στην μανία των Ευρωπαίων κατακτητών μας, λέγε με Τρόϊκα κλπ, αντιτάσσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια! Η στάση του κ. Τσίπρα μας γεμίζει τα στήθη με υπερηφάνεια!” αναφέρει και συμπληρώνει:

“Δόξα τω Θεώ, λοιπόν, διότι με Πρωθυπουργό τον ακάματο κ. Τσίπρα οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας μαθαίνουν τώρα, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΔΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΟΙ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως!”…

Σημειώνει πάντως πως η μάχη που έχιε ξεκινήσει να δίνει ο κ. Τσίπρας είναι δύσκολη και ελλοχεύει κινδύνους αλλά ο δυναμικός Μητροπολίτης εκφράζει τη σιγουριά του πως ο πρωθυπουργός θα τα καταφέρει.

Κλείνει δε την παρέμβασή του με τη φράση “Γειά σου, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα λεβέντη! Βάλε πια μια τελεία και παύλα, στις μονομερείς και εθνοκτόνες υποχωρήσεις μας! Ο Χριστός μαζί Σου! Η Παναγιά μας στο πλευρό Σου!”….

Όχι κύριοι δεν είναι Πρωταπριλιά….




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *