Επικαιρότητα

Κοκτέιλ: Ο Υποψήφιος

ΚΟΚΤΕΙΛ
Θα το παραδεχτώ: Είμαι κολλημένη με τα Όσκαρ. Διαβάζω για τις υποψηφιότητες το λεπτό που ανακοινώνονται, κάνω τις εικασίες μου για το ποιος θα κερδίσει σε κάθε κατηγορία και ανοίγω σαμπάνια έγκαιρα για να παρακολουθήσω τις εισόδους των σταρ στο κόκκινο χαλί. Τα Όσκαρ είναι σε μια εβδομάδα και έχω σκοπό να απολαύσω κάθε λεπτό τους, στον καναπέ μου, φορώντας τις αγαπημένες πιτζάμες μου. Πάντα όμως πίστευα ότι θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να κάνω μια γιορταστική βραδιά για τα βραβεία των Oscar, και να καλέσω όλους τους φανατικούς “οσκαριανούς” φίλους μου. Φυσικά λατρεύω τα πάρτυ, αλλά η δημιουργία ενός πάρτυ, βραδιάς Όσκαρ με χρυσή λάμψη, νόστιμα ορεκτικά και ένα λαμπερό κοκτέιλ, με κάνει να αισθάνομαι ένα περίεργο φτερούγισμα. Έτσι, αν σας γοήτευσε η ιδέα να γίνετε οικοδεσπότης και εσείς μιας τέτοιας βραδιάς, τότε αυτό το τέλειο κοκτέιλ για Όσκαρ θα σας γοητεύσει περισσότερο. Απολαύστε το!

Ο Υποψήφιος

* υλικά για ένα ποτό (μη διστάσετε να διπλασιάσετε, τριπλασιάσετε κλπ ώστε να φτιάξετε για ένα… πλήθος)

Υλικά:

¼ φλιτζάνι βότκα αχλάδι (τη δικιά μου την κρατάω στην κατάψυξη έτσι ώστε να μένει παγωμένη)
¼ φλιτζάνι χυμό ανανά, δροσερό
¼ φλιτζάνι χυμό cranberry, δροσερό
2 σμέουρα (raspberries) για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Αλείψτε το χείλος ενός παγωμένου ποτηριού με ζάχαρη: περάστε με ένα κομμάτι λεμόνι κατά μήκος της άκρης κάθε ποτηριού, μετά βυθίστε τη άκρη από το ποτήρι σε ένα πιάτο γεμάτο με λευκή ζάχαρη. Περιστρέψτε το γυαλί μέσα στη ζάχαρη ώστε να καλυφθεί ομοιόμορφα.

Βάλτε δυο σμέουρες στο ποτήρι, στη συνέχεια γεμίστε με τη βότκα αχλάδι, το χυμό ανανά και το χυμό cranberry. Ανακατέψτε το. Στην υγειά μας!




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *