Επικαιρότητα

Έρχονται νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Όλο το παρασκήνιο

Έρχονται νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Όλο το παρασκήνιο
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι διοικητές των δημοσίων νοσοκομείων μετά την δημοσιοποίηση των προθέσεων του νέου υπουργού υγείας να διορίσει νέους διοικητές.

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου είχαν κατηγορηθεί ότι διόρισαν τα δικά τους παιδιά με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός στελέχη με περγαμηνές στο χώρο αυτό.

Έφτασε η ώρα αναφέρουν έγκυρες πηγές από την οδό Αριστοτέλους να διορισθούν νέα πρόσωπα  με αξιοκρατικά κριτήρια.

Βάση των ίδιων πληροφοριών η αρχή  θα γίνει από τα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα του λεκανοπεδίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερο κύμα απομάκρυνσης στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ενώ θεωρείται πιθανό το σενάριο  να διατηρηθούν όσοι έχουν αποδώσει και έχουν βαθμολογηθεί με ικανοποιητικό βαθμό ως προς τον τρόπο λειτουργίας των νοσοκομείων.

Παρόλα αυτά σε αυτή τη φάση είναι μάλλον αδύνατον να βρεθούν περισσότερο από 150 στελέχη που να γνωρίζουν από διοίκηση και να λάβουν τη θέση είτε του διοικητή είτε του υποδιοικητή στα νοσοκομεία της χώρας και να προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι συνάγεται το συμπέρασμα ότι σε θέση διοικητή θα βρεθούν πιθανώς και στελέχη που βρίσκονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ λόγω και της παλαιάς σχέσης του Παναγιώτη Κουρουμπλή με το κόμμα.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *