Κάντε έρωτα… όχι οικονομικό πόλεμο!!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Τελικά δεν εξηγείται αλλιώς…η ζήλια ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και τώρα φαίνεται ότι μας σιχαίνονται!! Σιχαίνονται το λαό, τον ήλιο μας, τις παραλίες…την Ελλάδα!! Η Ευρώπη της Γερμανίας δεν θέλει την Ελλάδα!

Πράξεις, δηλώσεις, εκφράσεις…όλα καταδεικνύουν ότι μας τραβούν από το πέτο, με αγριότητα και μας οδηγούν σαν “μεθυσμένους” έξω από το μπαρ “Ευρώπη”. Έξω δηλαδή από το “τσιφλίκι” τους! Γιατί εμείς τους επιτρέψαμε να το αρπάξουν! Πέταξαν την πέτρα και εκεί που έπεσε πήρε ο καθένας το χωραφάκι του, τα ένωσαν και τώρα χωρίς δεύτερη σκέψη μας διώχνουν με τελεσίγραφα και μαστίγια, όπως το νέο επεισόδιο της γερμανικής τηλεόρασης ZDF. Μία παρουσίαση υπέρ του Υπουργού Οικονομικών, αλλά αποτυπώνει τη σιχαμάρα των πολύτιμων εταίρων μας!! Ο παρουσιαστής λέει μια χαρακτηριστική φράση. Κρατώντας ένα μαστίγιο λέει στον Έλληνα Υπουργό να φτύσει τη Δημοκρατία!!!!! Εκεί μας κατάντησαν!

Η εντολή του λαού κύριοι, δεν ήταν διαπραγματευθείτε…η εντολή του λαού ήταν: Πείτε και ένα όχι.. ένα ΟΧΙ!! Φθάνουν πια οι “κόκκινες” γραμμές που καθ΄ οδόν προς το Brussels Group, γίνονται ροζ ή φούξια!! Δώστε, καταθέστε λίγο από την Ελληνική καρδιά! Όσο για τους Γερμανούς – Ευρωπαίους εταίρους μας; Ας μείνουν στο “χωριό” τους, σφυρίζοντας ή βλέποντας πορνό! Άλλωστε με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κρατήσουν τους Γερμανούς στην πατρίδα τους! Να μην προσφέρουν ούτε ένα ευρώ το καλοκαίρι στον τουρισμό! Η είδηση είναι ενδεικτική!!!!!!

Σεξ ζευγαριών… on air θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φέτος το καλοκαίρι στους δέκτες τους οι τηλεθεατές του καναλιού “ZDF” της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης. Όσοι κριθούν κατάλληλοι για να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό show “Make Love” (Kάνε Έρωτα), θα είναι οι πρωταγωνιστές της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στα ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι.

Οι “πρωταγωνιστές” του “Make Love” θα δοκιμάζουν, μεταξύ άλλων, ερωτικές στάσεις υπό την καθοδήγηση σεξολόγου με στόχο να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”, η 51χρονη σεξολόγος, Αν Μαρκέλ Χένινγκ, αναζητά αυτή την περίοδο τους “πρωταγωνιστές” για την τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να κάνει θραύση σε λίγους μήνες στο κανάλι “ZDF”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild”, τo concept της εκπομπής είναι να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για τα πάντα γύρω από το σεξ. Η ερωτική ζωή των ανθρώπων πρέπει να πάψει να είναι ταμπού. Στη διάρκεια της εκπομπής προβάλλονται ερωτικές ταινίες και πορνό προκειμένου να απελευθερώσουν τους πολίτες στο σεξ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί από τους συμμετέχοντες που μιλούν για τα σεξουαλικά τους προβλήματα μπροστά στην κάμερα. Η Δανή σεξολόγος είναι αυτή που δείχνει στα ζευγάρια πως θα πρέπει να είναι για παράδειγμα, η σωστή στάση του σώματός τους κατά την διάρκεια του σεξ για μέγιστη απόλαυση ή ακόμα τους αναλύει πως λειτουργεί η κλειτορίδα. Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από μία θεματική ενότητα: για παράδειγμα, “Σεξ Στα 40″ , “Ανδρική δυσλειτουργία”, Ταινίες πορνό” κ.α.

Η Δανή σεξολόγος δίνει επίσης οδηγίες στα ζευγάρια και αυτά… κρέμονται από τα χείλη της. Στην αρχή την ακούν προσεκτικά και στη συνέχεια καλούνται να εφαρμόσουν κατά γράμμα αυτά που τους λέει η δασκάλα του σεξ.

Αλήθεια με τον νόμο περί κτηνοβασίας τι απέγινε;

Λεωνίδας Καπερναράκος

Λεωνίδας Καπερναράκος

Δημοσιογράφος/Παρουσιαστής Ειδήσεων


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *