Επικαιρότητα

Αμβρόσιος κατά Αρβανίτη: Κομπλεξικός και ανθρωπάκι!

Αμβρόσιος κατά Αρβανίτη: Κομπλεξικός και ανθρωπάκι!
Απαράδεκτο, κομπλεξικό και ανθρωπάκι(!) χαρακτηρίζει σε σημερινή παρέμβασή του τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή όσα ο συριζαίος δημοσιογράφος είπε πρόσφατα για τον πρωθυπουργό.

Σε μια άκρως επικριτική παρέμβασή του ο Μητροπολίτης αφού παραθέτει την άποψή του για το τι σημαίνει ΔΗΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κατακεραυνώνει τον μέχρι πρόσφατα τηλεπραρουσιαστή της ΕΡΤ λέγοντας: “ετόλμησε να υβρίση από τηλεοπτικό κανάλι και άρα δημοσίως τον Πρωθυπουργό της Χώρας, όποιος και άν είναι αυτός, σε οποιοδήποτε πολιτικό σχήμα και χρώμα και αν ανήκει! Ο Πρωθυπουργός είναι κορυφαίος Θεσμός! Αν δε σου αρέσει, τον καταψηφίζεις! Δεν σου επιτρέπεται όμως να τον υβρίζης, πολύ δε περισσότερο να τον αποκαλής «μ@λ@κ@!!!! Ντροπή σας, κύριε!”

Καταλήγει δε με την παροιμία “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”: “Αφιερώνουμε, λοιπόν, το σημερινό σημείωμά μας στον υβριστή του κ. Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά με τον τίτλο: «Είπε ο γάϊδαρος, τον πετεινό κεφάλα»!!!!! Σημειώστε, παρακαλώ, ότι ούτε ο δημοσιογραφάκος αυτός είναι «γάϊδαρος», ούτε και ο Πρωθυπουργός «πετεινός». Η παροιμία όμως έχει ένα πολύ σημαντικό και μάλιστα πολύ εκφραστικό μήνυμα”.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *