Επικαιρότητα

Mid Season Wardrobe

ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ
Γράφει η Μαρίνα Παπαδοπούλου

Η άνοιξη μπαίνει για τα καλά κι εσύ ακόμη κυκλοφορείς με τα μαύρα σου hoodies; Το ξέρω, όσο απελευθερωτικός κι αν είναι ο ερχομός του καλοκαιριού, πάντα σε στοιχειώνει ένα πράγμα: πρέπει να φτιάξεις και να ανανεώσεις τις ντουλάπες σου! Σου ‘χω όμως τη λύση! Μερικά tips (που ίσως κάποια να τα ξέρεις κι άλλα να μην τα ‘χεις ακούσει ποτέ), που όντως δουλεύουν για να τελειώσεις με το… ξεσκαρτάρισμα εντός του επερχόμενου Σαββατοκύριακου!

  1. Ξεκίνα με το να δωρίσεις/ πετάξεις/ ανταλλάξεις 5 πράγματα από την ντουλάπα σου. Αν έχεις πάρει ήδη φόρα, μπορείς να ξεφορτωθείς έως και το 25%.
  2. Για να το καταφέρεις αυτό, μάζεψε σε μια καρέκλα όλα όσα δεν έχεις βάλει τα 2 προηγούμενα χρόνια, όσα δεν θα αγόραζες αν ήσουν αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά, όσα χρειάζονται επιδιόρθωση αλλά, ας μη γελιόμαστε, δεν θα τα στείλεις ποτέ. Φυσικά, δε μιλάμε εδώ για ρούχα που κρατάς για συναισθηματικούς λόγους (π.χ τα πρώτα μουρουδιακά του παιδιού σου κ.λ.π)
  3. Κάνε το ίδιο με τα καλοκαιρινά/ ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια σου.
  4. Σε μια άλλη καρέκλα τώρα, συγκέντρωσε αυτά τα 2- 3 κομμάτια που αγόρασες φέτος κι είναι τόσο fashion updated που δεν φόρεσες πάνω από πέντε φορέ συνολικά. Στείλε τα καθαριστήριο με μια υπόσχεση: την επόμενη σεζόν να τα λιώσεις! Το ότι θα τα έχεις κρεμασμένα και φρέσκα από το καθαριστήριο θα σε βοηθήσει στην απόφαση αυτή!
  5. Ξεχώρισε τα denim σου που φοριούνται ακόμη, ζακέτες, κιμονό, jackets και πουκάμισα. Μια καλή ιδέα είναι να κρατήσεις και κάποια πλεκτά ως πανωφόρια.
  6. Βάλε τα καλοκαιρινά πιο βαθιά στην ντουλάπα και δώσε έμφαση σε φορέματα, midi φούστες και σακάκια- θα τα χρειαστείς σύντομα!
  7. Αν θες να δοκιμάσεις, τέλος, κάτι καινούριο, μπορείς να αγοράσεις 2 κουτιά καλής ποιότητας και να αποθηκεύεις εκεί ό,τι θα αγοράσεις φέτος. Μ’ αυτόν τον τρόπο ξέρεις πάντα που είναι τα fashion items σου και μπορείς να πειστείς να τα βάλεις περισσότερο- τι τα αγόρασες άλλωστε, για να κάθονται σε ένα ωραίο κουτί στην ντουλάπα;




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *