Search
Sunday 15 May 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Αύριο ανακοινώνει το νέο…σωτήριο κόμμα ο Καρατζαφέρης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ο “Στοχαστής”

Σύμφωνα με πληροφορίες του dotnews αύριο ο επανακάμψας την πολιτική σκηνή της χώρας πολιτικός τυχοδιώκτης Γιώργος Καρατζαφέρης θα ανακοινώσει επισήμως το νέο…σωτηριο κόμμα του. Η ονομασία θα είναι «ΈΘΝ.Ο.Σ.», δηλαδή «Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός» .

Είδε λοιπόν ο πονηρός Καρατζαφέρης πως υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για την αντιμεταναστευτικη΄ρητορεία, η οποία και όταν δημιούργησε το ΛΑΟΣ, τον έφερε στη Βουλή και επιδιώκει με την ίδια συνταγή να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του Έλληνα.
Άλλωστε οι τάσεις ανόδου των ευρωσκεπτισκιστών και της αντιμεταναστευτικής υστερίας φαίνονται ξεκάθαρα σε όλη την Ευρώπη με τελευταίο παράδειγμα το χθεσινό δημοψήφισμα στην Ολλανδία.

Το κόλπο λοιπόν γνωστό…. “Όλοι οι καλοί…δεξιοί χωράνε” , αλλά προκειμένου να «ψαρέψει» σε πολλές δεξαμενές ψηφοφόρων ανοίγει το παιχνίδι τοποθετώντας ψηλότερα τον πήχη.

Το είχε κάνει και παλιότερα. Με πολιορκητικό κροιό την ιδεολογική φόρμουλα του λεγόμενου «πατριωτικού παρεμβατισμού» όπως τον αποκαλούσε τότε, επιχειρεί πάλι σήμερα να αλώσει ακόμη και απάτητα για εκείνον και το κόμμα του κάστρα. Πέρα από τους συνενοίκους της πολυκατοικίας Νεοδημοκράτες ο κ. Καρατζαφέρης θέλει να κάνει μεγαλοπρεπή ανοίγματα σε όλες τις πολιτικές τάσεις που επικρατούν στην Ελλάδα.

Να φθείρει την Χρυσή Αυγή, να μειώσει τη Νέα Δημοκρατία και να μαζέψει στο…κοπάδι του όλους τους δυσαρεστημένους με το μεταναστευτικό ψηφοφόρους από όποιο πολιτικό κέντρο κι αν προέρχονται. Άλλωστε πλέον είναι τουλάχιστον ουτοπικό να μιλά κανείς για ιδεολογίες.

Προς επίρρωσιν των παραπάνω όσα προ πενταετίας έλεγε παρουσιάζοντας τον “πατριωτικό παρεμβατισμό” για να δελεάσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ: «Μέσα στον πατριωτικό παρεμβατισμό θα βρείτε ολόκληρα κεφάλαια από τη διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου στα κοινωνικά θέματα».

Φωτογραφία: nostimonimar.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *