Τίτλοι τέλους για τον πολυκινηματογράφο ODEON Kosmopolis

ODEON KOSMOPOLIS
Η διοίκηση της ODEON – με ανακοίνωσή της – ενημέρωσε ότι ο πολυκινηματογράφος ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι βάζει τέλος στη δεκαετή λειτουργία του, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση

«Η ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου της Κηφισίας 73 στο Μαρούσι, η οποία διέθετε μέχρι σήμερα το χώρο προς μίσθωση, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη χρήση του ακινήτου.

Ως εκ του τούτου γίνεται επιτακτική η παύση της λειτουργίας του πολυκινηματογράφου για την αλλαγή εκμετάλλευσης του χώρου.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες του ODEON Kosmopolis χάρισαν στέγη στις πιο εκλεκτές ταινίες απ’ όλο τον πλανήτη για περισσότερα από δέκα χρόνια, φιλοξενώντας πάνω από 5.000.000 επισκέπτες, εστιάζοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του θεατή, διαθέτοντας αισθητική και τεχνολογική αρτιότητα αιθουσών και εξοπλισμού.

Με λύπη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας κινηματογράφο, μεταφέροντας τη δράση στις υπόλοιπες αίθουσες ODEON που βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. ODEON STARCITY, ODEON ΟΠΕΡΑ, EMBASSY NOVACINEMA ODEON, ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – στην Αθήνα, ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – στη Θεσσαλονίκη, ODEON TALOS PLAZA – στην Κρήτη, ODEON KOSMOPOLIS – στην Κομοτηνή, ODEON PARALIMNIO – στα Ιωάννινα, ODEON ΞΑΝΘΗ – στην Ξάνθη.

Προσδοκούμε ότι τους επόμενους μήνες η αλυσίδα κινηματογράφων ODEON, πιστή πάντα στη φιλοσοφία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέα σημεία ψυχαγωγίας».

Χρήστος Καράμπελας

Χρήστος Καράμπελας

Δημοσιογράφος


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *