Search
Wednesday 21 December 2016
  • :
  • :

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έχει τόση σχέση με την αλήθεια, όση και το πλαστό μεταπτυχιακό του στελέχους της με την αριστεία

Ασυνάρτητη χαρακτηρίζει τη δήλωση του τομεάρχη διοικητικής ανασυγκρότησης της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Αντί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να καταδικάσουν τις πράξεις του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Πολυμερόπουλου που έκανε καριέρα με πλαστό πτυχίο, του παρέχουν επί της ουσίας πολιτική κάλυψη με μια ασυνάρτητη δήλωση του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γεωργαντά.

Ο κ. Γεωργαντάς φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να δίνει και μαθήματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων των δημοσίων υπαλλήλων, τη στιγμή που πτυχίο γαλάζιου στελέχους λογιζόταν και πληρωνόταν από τον έλληνα φορολογούμενο ως γνήσιο επί «ελέγχων» της κυβέρνησης της ΝΔ και υπουργίας Μητσοτάκη.

Τελικά, η ΝΔ έχει τόση σχέση με την αλήθεια, όση και το πλαστό μεταπτυχιακό του κ. Πολυμερόπουλου με την επιστήμη και την αριστεία. Όμως, όσα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κι αν εκτοξεύει ο κ. Μητσοτάκης, ως πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν σε λάμψη το έργο του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης»

Νωρίτερα ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ας καταλάβει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτεθειμένες – και στη δημόσια διοίκηση – είναι οι δικές τους επιλογές.

Είναι, άλλωστε, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε τον έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων, αλλά και των εγγράφων των υπηρεσιακών φακέλων των δημοσίων υπαλλήλων. Και είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που όχι μόνο σταμάτησε τον έλεγχο, αλλά έδωσε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα σε επίορκους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκαν το λάθος τους, ας συνεχίσουν τους ελέγχους γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων του Δημοσίου, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ξεκινήσει.

Είναι ο μόνος τρόπος να δείξουν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα για τους φακέλους κομματικών φίλων και συγγενών, που καθημερινά διορίζουν».

ΠΗΓΗ altsantiri.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *