Επικαιρότητα

“Spectre”: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond

JAMES BOND, SPECTRE
Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φθινοπώρου είναι το τελευταίο φίλμ της επιτυχημένης κλασικής σειράς κατασκοπείας και περιπέτειας του Βρετανού πράκτορα James Bond.

Το νέο επεισόδιο της σειράς ταινιών, που ονομάζεται «Spectre», γυρίζεται εδώ και πολύ καιρό και όπως είναι ήδη γνωστό στο πλευρό του Daniel Craig που ερμηνεύει τα τελευταία χρόνια τον γνωστό πράκτορα, θα βρίσκονται η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι και η νεαρή Λέα Σεϊντού.

Δείτε το τρέιλερ:

Στη νέα ταινία του James Bond ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του 007 τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Στη Ρώμη όπου θα βρεθεί, ο Bond θα συναντήσει τη Lucia Sciarra (Μπελούτσι), την όμορφη χήρα ενός διαβόητου εγκληματία. Παράλληλα, διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση όπου αποκαλύπτει την ύπαρξη της οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Eν τω μεταξύ, πίσω στο Λοδίνο ο Max Denbigh (Άντριου Σκοτ), o νέος επικεφαλής του Κέντρου Εθνικής Ασφάλειας αμφισβητεί τις ενέργειες του βρετανού πράκτορα και του Μ (Ρέι Φάινς).

O Bond ωστόσο, στρατολογεί τους Moneypenny (Ναόμι Χάρις) και Q (Μπεν Γουίσοου) για να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση της Medeleine Swann (Σεϊντού), την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White (Τζέσπερ Κρίστενσεν) η οποία ίσως μπορέσει να τον βοηθήσει όσον αφορά την οργάνωση. Όσο ο Bond οδεύει προς την καρδιά του SPECTRE, μαθαίνει μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ίδιου και του εχθρού που καταδιώκει (Κριστόφ Γουόλτς).

Χρήστος Καράμπελας

Χρήστος Καράμπελας

Δημοσιογράφος


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *