Search
Thursday 2 February 2017
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Προκαλεί Αλβανός βουλευτής: «Ρατσιστικό κράτος η Ελλάδα – Αυτό το είδος πιέσεων από τον Π.Καμμένο είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές»

Print Friendly

Με προκλητικό τρόπο αναφέρεται στην Ελλάδα Αλβανός βουλευτής με αφορμή το θέμα με τους νεοσύλλεκτους φαντάρους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον «αετό» και απειλούνται με αυστηρές ποινές.

Ο Πύρο Λούταϊ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ρατσιστικό κράτος και κάνει λόγο για «ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του χωρίς να σέβεται τις ελευθερίες τους. Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο fecebook ο Αλβανός βουλευτής παραλληλίζει το σήμα του αετού που έκαναν οι νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής με τις ελληνικές σημαίες που υψώνουν στην Αλβανία ομογενείς.

Επιπλέον, ο Λούταϊ που ανήκει στο σοσιαλιστικό κόμμα Αλβανίας, αναφέρεται απαξιωτικά και κατά του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου. «Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων».

Δείτε την προκλητική ανάρτηση του βουλευτή Αλβανίας:

«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…

Αυτό το είδος πιέσεων από τον Έλληνα ΥΠ.ΑΜ, είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές, επιπλέον, ασκούνται προς ένα γείτονα και ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ. Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων. Ελπίζουμε σε διπλωματική επίλυση με την ελληνική κυβέρνηση αυτού του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον».

ΠΗΓΗ katohika.gr,pentapostagma.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *