Search
Saturday 24 December 2016
  • :
  • :

“Πότε οι ΗΠΑ και οι χώρες θα αντεπιτεθούν;” έγραψε ο Τραμπ για την επίθεση στο Βερολίνο!!

Σχολιάζοντας το βίντεο που καταγράφει τον Τυνήσιο Άνις Άμρι, φερόμενο δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, να ορκίζεται “να σφάξει τους άπιστους σαν γουρούνια”, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση του στο twitter τόνισε:

“Αυτή είναι μια ξεκάθαρα θρησκευτική απειλή που μετατράπηκε σε πραγματικότητα. Τόσο μίσος! Πότε οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες θα αντεπιτεθούν;”

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επισκεφθεί τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αν τον προσκαλέσει.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως αναμένει ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα και πως είναι έτοιμος να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες αν ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον προσκαλέσει.

“Αν ο Τραμπ με προσκαλέσει να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες, και βέβαια θα πάω”, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

“(Αναμένω) μια αλλαγή στις σχέσεις μας και μια επιστροφή στην κανονική δια-κυβερνητική επικοινωνία προκειμένου να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η χώρα μας και ο κόσμος, αρχικά στους τομείς της ασφάλειας της οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το RIA.

ΠΗΓΗ analystsforchange.org,ΑΠΕ-ΜΠΕ,Reuters,mignatiou.com




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *