Search
Friday 5 August 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Ο Σάντερς τάχθηκε και επίσημα υπέρ της υποψηφιότητας Κλίντον

Επίσημα στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφιας των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, τάχθηκε ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, σημειώνοντας πως είναι κρίσιμο για τους Δημοκρατικούς, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος, να συσπειρωθούν για να νικήσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Η Κλίντον «είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία και σκοπεύω να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να διασφαλίσω ότι θα γίνει η νέα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», δήλωσε επευφημούμενος ο Σάντερς σε κοινή προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτσμουθ του Νιου Χαμσάιρ.

Η δήλωση υποστήριξης δεν έμεινε αναπάντηση από τον Τράμπ ο οποίος με ανακοίνωση του τονίζει ότι «ο Σάντερς με την υποστήριξη του στην Κλίντον έγινε μέρος ενός διεφθαρμένου συστήματος«.

Από την πλευρά της η Κλίντον, ελπίζει πως η κοινή τους εμφάνιση θα την βοηθήσει να πάρει με το μέρος της τους υποστηρικτές του Σάντερς. Όμως διαφορετική εικόνα αποτυπώνεται σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, καθώς μόλις το 40% των υποστηρικτών του Σάντερς δήλωσαν πως θα υποστηρίξουν την Κλίντον.

ΠΗΓΗ ert.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *