Ο πανικός Μεϊμαράκη έδειξε τον νικητή… Δήλωση Καμμένου για την τηλεμαχία

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κληθείς από την εκπομπή «Στον ενικό» να αποτιμήσει την τηλεμαχία των κκ. Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Μεϊμαράκη, καταρχήν χαρακτήρισε τον τρόπο διεξαγωγής της πολύ ενδιαφέροντα και πρότεινε την υιοθέτηση του σε μελλοντικές τηλεμαχίες με τους πολιτικούς αρχηγούς να αναπτύσσουν ελεύθερα διάλογο μεταξύ τους.

Είπε ότι η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη εξερχομένου του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και «ο πανικός του, δείχνει τον νικητή». Πρόσθεσε, δε ότι αφ’ ης στιγμής ο Α. Τσίπρας «πρόφερε το όνομα Παπασταύρου», ο κ. Μεϊμαράκης άρχισε να απαξιώνει τον συνομιλητή του.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, παρά τα λεγόμενά του, «δεν άλλαξε το κόμμα του, από τους ακροδεξιούς που πήγαν στην ΝΔ από τον ΛΑ.Ο.Σ, ούτε έθεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διώκεται, εκτός λίστας».

Ειδικά για το τελευταίο είπε ότι ο ίδιος δεν περιέλαβε τον κ. Χαϊκάλη στις λίστες των ΑΝΕΛ, παρότι δεν διώκεται.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην απόφαση για τον κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης εξακολουθεί να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που κάνει τους Νεοδημοκράτες, τουλάχιστον τους καραμανλικούς, να σηκώνονται από την καρέκλα τους».

Επίσης ο κ. Καμμένος έκρινε ως ατυχή την υπεράσπιση του κ. Βέμπερ από τον κ. Μεϊμαράκη.

Κατέστησε εκ νέου σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τους κ.κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Παπασταύρου και Μαρκογιαννάκη, προσθέτοντας ότι δεν είναι ζήτημα πολιτικής προέλευσης, αλλά στάσης έναντι της διαφθοράς «μεγάλης» και «μικρής», την οποία χαρακτήρισε ως το μείζον πρόβλημα της χώρας.

«Πρέπει να προχωρήσουμε σε μια καινούργια μέρα με καινούργια ήθη, οι ΑΝΕΛ συνέβαλαν στην εθνική συμφιλίωση», είπε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι «οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι για να προχωρήσουν στο αύριο και όχι σε συγκάλυψη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Γ.Μ.), mignatiou.com, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ

Άλλες Πηγές

Άλλες Πηγές




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *