Ο Ντόναλντ Τραμπ, η αμερικανική σημαία και… οι στρατιώτες των SS

DONALD TRUMP
Με προβλήματα ξεκινάει για τον Ντόναλντ Τραμπ η προεκλογική κούρσα για την αναμέτρηση του 2016, μία προεκλογική εκστρατεία που συνοδεύτηκε με ποικίλα σχόλια και επικρίσεις προτού καν αρχίσει.

Λόγος αυτή τη φορά μία άνευ προηγουμένου γκάφα, και πιο συγκεκριμένα μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξαφνιάζοντας – στην καλύτερη περίπτωση – τους περισσότερους από 3 εκατ. χρήστες που τον ακολουθούν: ο αμερικανός «βασιλιάς» του real estate, η αμερικανική σημαία και… στρατιώτες των SS μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Αποκορύφωμα δε, η συνοδευτική δήλωση: «Ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος έσπευσε να αποσύρει την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό αποδίδοντας το λάθος σε κάποιον «εκπαιδευόμενο». Παρολ’ αυτά, ίσως να μην του κόστισε τελικά και τόσο πολύ.

Την ώρα που το tweet του Τραμπ κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εφημερίδα USA Today κυκλοφορούσε με μία δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία ο αμερικανός μεγιστάνας είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Πηγή: tanea.gr

Άλλες Πηγές

Άλλες Πηγές




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *