Search
Thursday 4 August 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Ο γιος του Σκουρλέτη ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στα γραφεία της ΧΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Ακόμα και ο γιος κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες από τα επεισόδια. Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ο γιος ενός κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης είναι ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν προχθές το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Γράμμου και Κηφισίας και συγκεκριμένα ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη.

Ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών πήγε έξω από τα κλειστά γραφεία εκείνη την ώρα και πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση. Στη συνέχεια, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και πέταξαν φέιγ βολάν. Εκείνη τη στιγμή μία μικρή ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο, πηγαίνοντας προς τα γραφεία, με αποτέλεσμα, μόλις τους είδαν οι αντιεξουσιαστές να ορμήσουν κατά πάνω τους.

Διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε και τοποθετήθηκε ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με τους αστυνομικούς. Οι άντρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και οι αντιεξουσιαστές διέφυγαν στα γύρω στενά.

Από τα επεισόδια προκλήθηκε ένας τραυματισμός διαδηλωτή και η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή και στη συνέχεια σύλληψη τεσσάρων νεαρών, για συμμετοχή στα επεισόδια αυτά, ανάμεσά τους και ο 21χρονος γιος του κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης και υψηλόβαθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένης φθοράς  και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωτο τριμελές Πλημμελειοδικείο. Το δικαστήριο όρισε ρητή δικάσιμο για τις 15 Ιουλίου και τους άφησε ελεύθερους.

Πηγή: news247.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *