Search
Tuesday 27 December 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας, καλύτερος σύμμαχος των ακραίων στην Ευρώπη

«Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα», ισχυρίζεται η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, καλώντας την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή Τσακαλώτου.

«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η kυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;», διερωτάται η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

Καταλογίζει ακόμη στον Αλέξη Τσίπρα ότι «θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία» και ότι «δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία».

«Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση. Αν η κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ tribune.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *