Επικαιρότητα

«Jurassic world»: Στην τρίτη θέση των εισπρακτικών επιτυχιών όλων των εποχών

jurassic World
Το τέταρτο κατά σειρά κεφάλαιο της επιτυχημένης τετραλογίας ταινιών για το πιο διάσημο πάρκο… δεινοσαύρων, που σκόρπισε για πρώτη φορά τον τρόμο το 1993, ανήκει πλέον στην τριάδα των πιο προσοδοφόρων ταινιών παγκοσμίως.

Το «Jurassic world» κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων ως το καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου που έγινε ποτέ στο αμερικανικό και το παγκόσμιο box office, ενώ κατάφερε να γίνει η ταινία που έσπασε ταχύτερα το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων εσόδων.

Το sequel του «Jurassic Park» με έσοδα 1,52 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατέκτησε την τρίτη θέση, πίσω από τον «Τιτανικό» και το «Avatar», που βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση, αντιστοίχως.

Η τρισδιάστατη και πιο τρομακτική ταινία της σειράς, με τον Κόλιν Τρεβόροφ να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τάι Σίμκινς, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Νικ Ρόμπινσον, Ομάρ Σι και Ίρφαν Καν.

«Δεν θέλαμε άλλη μια ταινία γεμάτη ανθρώπους, που τους καταδιώκουν δεινόσαυροι. Αυτό έχει γίνει, και μάλιστα καλά. Ένιωθα πως αυτό που αναζητούσε τόσο το κοινό, όσο και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ήταν να πάρουμε μια έξοχη βασική ιδέα και να δούμε πού μπορεί να μας πάει, επισκεπτόμενοι ένα γνώριμο μέρος» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Χρήστος Καράμπελας

Χρήστος Καράμπελας

Δημοσιογράφος


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *