Επικαιρότητα

Ήρθαν τα εσώρουχα που απορροφούν τις οσμές των… αερίων!

eswrouxa

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αναμετρηθούμε με τα “αέρια” του οργανισμού μας; Όταν εκείνα απειλούν να εξέλθουν με ορμή κι εμείς προσπαθούμε να τα συγκρατήσουμε καθώς είμαστε με κόσμο και φοβόμαστε μην ντροπιαστούμε;

Κι όταν η φύση μας νικάει, πως μπορούμε να αποφύγουμε εκείνες τις δυσάρεστες και προσβλητικές οσμές που ξεφεύγουν από το εσώρουχο μας και πλανιούνται στο χώρο;

Αυτά τα προβλήματα αποτελούν πλέον παρελθόν με μια νέα σειρά ρούχων κι εσωρούχων που προωθεί μια αγγλική εταιρία! Η ειδική τους σύνθεση καταφέρνει να φυλακίσει τις δυσάρεστες οσμές από τα… αέρια που μας ξεφεύγουν και να μας προστατεύσει από αμήχανες και δύσοσμες στιγμές. Το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε, είναι οι θόρυβοι!!!

Η ειδική σύνθεση του εσώρουχοι φυλακίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΟΣΜΕΣ

Πέρα, όμως, από εσώρουχα, η εταιρία έχει κατασκευάσει πυτζάμες και τζιν παντελόνια που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μας προστατεύουν από την ντροπή!

Η πρωτοπόρα εταιρία λέγεται Shreddies κι αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία των ρούχων.

Ο μέσος άνθρωπος λένε πως “αερίζεται” περίπου 14 φορές την ημέρα. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο χρήσιμα αποδεικνύονται αυτά τα ρούχα!

Τα οποία μάλιστα έχουν και εγγύηση! Η εταιρία υποστηρίζει πως μπορούν να κάνουν σωστά τη “δουλειά” τους, 2 με 3 χρόνια!

Από δω και πέρα, λοιπόν, δε θα έχουμε να ανησυχούμε για το αν φάγαμε πικάντικο φαγητό ή αν είμαστε κρυωμένοι κι έχουμε πολλά αέρια! Χάρη στην προνοητικότητα των Άγγλων, το μόνο που έχουμε να φροντίσουμε είναι να είμαστε αθόρυβοι όταν “αεριζόμαστε”!

Πηγή/Φωτό: david-avramidis.gr

Άλλες Πηγές

Άλλες Πηγές




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *