Search
Tuesday 20 December 2016
  • :
  • :

«Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους»

Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές και θα εξαντλήσει την τετραετία της ξεκαθαρίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Με αφορμή δημοσιεύματα των κυριακάτικου τύπου, που έκαναν εκτενείς αναφορές στην πιθανότητα προκήρυξης πρόωρων εκλογών και παρά την ομιλία του πρωθυπουργού στην συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2017, οι πηγές αναφέρουν:

«Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας».

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για «ευφάνταστα σενάρια» περί υποτιθέμενου κυβερνητικού σχεδιασμού «για ψήφιση μέτρων που αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία» και τονίζουν ότι αντίθετα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που εμφανίζονται έτοιμοι να το κάνουν, οι βουλευτές της κυβέρνησης «δεν θα αποδεχτούν τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και του κυρίου Σόιμπλε».

«Το λέμε λοιπόν για μια ακόμη φορά: Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία», λένε ολοκληρώνοντας.

ΠΗΓΗ cnn.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *