Search
Τρίτη 12 Απρίλιος 2016
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Η επιστροφή Καρατζαφέρη λέγεται “Εθνική Ενότητα”-Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμoνα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Όπως τo dotnews σας είχε πληροφορήσει από χθες ανακοινώθηκε το κόμμα του πολιτικου΄τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη. Απο κοντά και ο πολιτικός μαϊντανός Μπαλτάκος, που αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκαμισα. Από τη ΝΔ στον Καπερνάρο, μετά επαφές με το Φράγκο και μόλις ο στρατηγός τον ακύρωσε στράφηκε στον Καρατζαφέρη.

Το νέο κόμμα ονομάζεται τελικά “Εθνική Ενότητα” μετά το κράξιμο για το “ΕΘΝΟΣ” που είχε επιλεγεί αρχικά…

Σύμβολο του κόμματος ο πυρσός σαν τον παλιό της ΝΔ και υποσχέσεις για μεγάλα ονόματα που θα το στελεχώσουν…

Ο Καρατζαφέρης θα είναι επικεφαλής , ενώ ο πρώην γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου επί κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος, θα εκτελεί χρέη γενικού γραμματέα

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, τονίστηκε πως πρόκειται για ένα κόμμα “αντιμνημονιακό και ευρωσκεπτικιστικό”, αφού αυτό είναι της μόδας πανευρωπαϊκά και τόλμησαν να πουν πως αποτελεί συνέχεια της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας του Αβέρωφ και του Καραμανλή!

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε πως γίνονται επαφές με πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι κ.κ. Μιχελάκης και Ντινόπουλος, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαφών ακόμη και με διαγραφέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ποιοι θα μπουν στα ψηφοδέλτια, παρόλο που εκτίμησε ότι “στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα είναι και η απόδραση”.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *