Search
Monday 12 December 2016
  • :
  • :

Η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα σηματοδοτεί το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ

ΟΜΠΑΜΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ
Του Νίκου Αλικάκου, Προέδρου Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος

Πριν την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου στην Ελλάδα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αρκούσε μόνο ένα 48ωρο για να κονιορτοποιηθούν και να εξανεμισθούν και οι τελευταίες συμπάθειες των  Ελλήνων πολιτών προς τη σημερινή κυβέρνηση.

Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα και η υποχρεωτική σύγκριση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατέδειξε αυτόχρημα την τεράστια διαφορά ανάμεσα τους . Είτε το ήθελε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Αμερικής είτε όχι προσέφερε στον Ελληνικό Λαό μία μεγάλη υπηρεσία. Κατέστησε πεντακάθαρα ότι ο περίφημος Αλέξης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας πολιτικός ζουμπάς. Ο οποίος με τον ψεύτικο αντιμνημονιακό του στόμφο κατάφερε κάποτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος.

Οι πολιτικές του μεταστροφές και η συστηματική εξαπάτηση που συνεχίζει και σήμερα προς τους Έλληνες είναι γνωστές και δεν χρειάζεται κανείς να προσθέσει τίποτα.  Δεν γνωρίζαμε όμως το μέγεθος του ελλείμματος κοινωνικής και δημόσιας αγωγής του. Δεν γνωρίζαμε το αβυσσαλέο κόμπλεξ κατωτερότητάς του και την κραυγαλέα έλλειψη παιδείας του. Δεν γνωρίζαμε ότι μπορούσε να υποδεχθεί τον ηγέτη μιας άλλης χώρας –ας μην πούμε της μεγαλύτερης- με αυτό το μπλαζέ και ράθυμο ύφος του  που άφησε άναυδο τον Ελληνικό Λαό, από τη θλίψη του, για τον ηγέτη που τον εκπροσωπεί σήμερα. Όλα αυτά τα οφείλουμε στον κο Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος με το σύντομο πέρασμά του δίδαξε συμπεριφορά, ευγένεια, πολιτικό και κοινωνικό ήθος. Λέξεις άγνωστες στον κο Αλέξη. Και από την άποψη αυτή έχει ήδη καταρρακωθεί το οποιοδήποτε κύρος που του είχε απομείνει στους Έλληνες εκλογείς.

Περισσότερα στο iReport.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *