H Marvel βρήκε τον νέο της Spider-man

SPIDER-MAN, Tom Holland
Ο 19χρονος ηθοποιός Tom Holland είναι τελικά εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Peter Parker ή αλλιώς τον άνθρωπο-αράχνη στην επόμενη ταινία Spider-man, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony Pictures και της Marvel.

Aρχικά ο ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία «Captain America: Civil War» το Μάιο του 2016, συστήνοντας έτσι τον εαυτό του ως Peter Parker στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Αξίζει να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο η Sony Pictures είχε ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με τα Marvel Studios για το reboot του franchise του Spiderman. Η πρώτη ταινία του reboot θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2017 και θα εστιάσει στα σχολικά χρόνια του θρυλικού υπερήρωα.

Tη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Spider-Man αναλαμβάνει ο Jon Watts σκηνοθέτης της νέας ταινίας τρόμου «Cop Car» που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015 στο Sundance Film Festival.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Marvel, οι παραγωγοί ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του νεαρού Holland στις ταινίες «The Impossible» και «Wolf Hall», καθώς και στο επερχόμενο «In the Heart of the Sea».

Χρήστος Καράμπελας

Χρήστος Καράμπελας

Δημοσιογράφος


Βιογραφικό…




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *