Search
Τρίτη 19 Απρίλιος 2016
  • :
  • :

H απόλυτη έρευνα! Γιατί δεν πρέπει να στρώνετε το κρεβάτι σας

ΚΡΕΒΑΤΙ
Ποιος δεν τα έχει ακούσει από τη μαμά επειδή άφησε άστρωτο το κρεβάτι του; Λοιπόν, πλέον υπάρχει αντίλογος! Αποδεικνύεται βάσει επιστημονικής μελέτης πως η μαμά έκανε λάθος και τελικά αυτό που είναι στην πραγματικότητα καλύτερο για εσάς, και για τη γενική υγεία σας, είναι να μην στρώνετε το κρεβάτι σας!

Γιατί; Βασική αιτία τα πανίσχυρα ακάρεα της οικιακής σκόνης.
Αυτά τα μικροσκοπικά ζωύφια κατακλύζουν το κρεβάτι σας. Δυστυχώς, αλλά είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, ο μέσος όρος μπορεί να κλίνη σε ένα σπίτι είναι 1,5 εκατομμύρια από αυτά.

Τα αλλεργιογόνα που παράγουν είναι εύκολα εισπνεύσιμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και είναι η κύρια αιτία ασθενειών όπως το άσθμα.

Κάθε φορά που ιδρώνουμε και στριφογυρίζουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα μας είναι ανοικτό και τα ακάρεα κάνουν πάρτυ!

Το πρωί, λοιπόν, αν στρώσουμε αμέσως τα κρεβάτια μας, όλα-μαζί και τα ακάρεα- θα παγιδευτουν κάτω από τα σεντόνια.

Αλλά, αν δεν στρώσουμε το κρεβάτι μας, τα ακάρεα θα εκτεθούν στον καθαρό αέρα και το φως.

“Γνωρίζουμε ότι τα ακάρεα μπορούν να επιβιώσουν μόνο με τη λήψη νερού από την ατμόσφαιρα, χρησιμοποιώντας μικρούς αδένες στο εξωτερικό του σώματός τους,” αναφέρει ο Δρ Stephen Pretlove της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Kingston. “Κάτι τόσο απλό όσο το να αφήνει κανείς ένα κρεβάτι άστρωτο κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από τα φύλλα και το στρώμα, έτσι τα ακάρεα θα αφυδατώνονται και τελικά πεθαίνουν.” συμπληρώνει.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *