Search
Thursday 23 February 2017
  • :
  • :
Επικαιρότητα

Φ. Κουβέλης: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα»

Print Friendly

«Στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η παρούσα κυβέρνηση «είναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Σαμαρά – Βενιζέλου».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Action και ερωτηθείς με ποιο κόμμα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές (σ.σ. τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015) ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουβέλης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μέχρι τον Ιούνιο του 2015, όταν και -ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις- τον διαδέχθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι η τελευταία τους συνομιλία ήταν προ δύο μηνών.

Διευκρινίσεις Φ. Κουβέλη

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις», τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Επίσης, δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ naftemporiki.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *